Sådan sender du plakater m.m. til din nye bolig

Der er ingen tvivl om, at Aarhus er en dejlig by, og den har bestemt fortjent de tilflyttere, der strømmer til byen hvert år. Men kommer man langvejs fra, kan det være et logistisk mareridt at flytte – medmindre, du er typen, der sælger dine ting i byen, du forlader, og køber nyt i Aarhus, selvfølgelig. Særligt plakater, tryk og andre papirer er sårbare, hvis de bare ruller rundt i en flyttebil eller kommer i en papkasse med alt muligt andet.

Er du pavestolt af din samling af Star Wars-plakater, øm over familiebillederne eller noget helt tredje? Så bør du undersøge mulighederne for at sende dem i et plakatrør i stedet. Læs videre og få vores råd til nemt at sende plakater og andet til Aarhus – og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger plakatrør og tubes til transporten.

Nem transport af plakater, tegninger, tryk, foldere m.m.

Med et paprør til, hvad du end har af plakater, kunsttryk, vigtige dokumenter eller andet, bliver flytningen meget lettere. Ved at pakke papirerne sikkert og sende dem med posten til Aarhus sørger du for, at de ikke alene overlever transporten – men også, at de når frem i den flotte stand, du sendte dem afsted i, helt uden at blive foldet, krøllet eller lignende. Sidder plakater eller tryk lige nu i rammer, tager du dem blot ud og ruller dem nænsomt sammen, inden de kommer i plakatrøret. Så kan du transportere rammerne sammen med resten af boligen i en flyttebil uden at bekymre dig om, at det går ud over kunsten, hvis glasset revner.

Miljøvenlig forsendelse med plakatrør af genbrugspap

Er vores planets helbred noget, der betyder meget for dig, kan du stadig roligt vælge et plakatrør som transport til dine plakater og lignende. Der sælges nemlig masser af plakatrør rundt omkring i butikker og på nettet produceret i bæredygtige materialer. F.eks. er paprørene fra PACK2 produceret i genbrugspap på fabrikker lige her i EU – og har du brug for tubes til forsendelse, kan de også producere dem i FSC-certificeret pap for dig på forespørgsel. Der er ingen grund til at tære unødigt på naturens ressourcer for at sende plakater til Aarhus – og med de rigtige plakatrør er det slet ikke noget, du behøver bekymre dig om.

Gode råd, når du vælger plakatrør og tubes til forsendelse

Her til sidst vil vi sende dig godt af sted til din nye hjemby med et par råd til at vælge det rette plakatrør til dine papirer. Først og fremmest bør du sikre dig, at du vælger et vandsikkert plakatrør, så dine dokumenter ikke dukker op med vandskader. Dernæst skal du selvfølgelig sørge for at vælge den rette størrelse af plakatrør. Dette gør du ved at tage mål af dine papirers længde og lægge mindst 2 cm til dette – da lågene på plakatrøret optager ca. 1 cm i enden og der hellere må være for meget end for lidt plads, så kanterne ikke krølles.