Spar penge med et studiekort i Aarhus

Når man er studerende, så har man ikke en særlig stor indkomst. Der er mange, der ikke kan overskue at arbejde ved siden af, mange vil gerne undgå at optage studielån, og selvom man godt kan arbejde ved siden af, så er det sjældent, at man har tid til at tjene særlig mange penge. Hvis du er studerende i Aarhus, så har du sikkert heller ikke super mange penge hver måned. Så er det jo smart, at du kan bruge dit studiekort til at få rabat forskellige steder! Det kan du læse meget mere om i denne artikel!

 

På forskellige restauranter og caféer

Hvis du skal ud og spise med dine veninder, familie eller måske din kæreste, så skal du huske, at du kan bruge dit studiekort til at få rabat forskellige spisesteder. Hvis du er i tvivl om, hvem der tilbyder rabat, så kan du altid prøve at kigge på deres hjemmeside eller spørge, når du er i butikken. Det kan godt være, at du synes, det virker lidt pinligt at spørge om. Men her skal du tænke på, at virksomheden jo udmærket godt er klar over, at studerende ikke har så mange penge at gøre med. Det er jo også grunden til, at de laver rabatterne. De vil nemlig gerne have jer som kunder, specielt når de er placeret i en by som Aarhus, hvor der virkelig bor mange studerende.

 

Du kan altid bruge det, når du skal rejse

Det kan være, du ikke kommer fra Aarhus og derfor nogle gange skal ud og besøge familien et sted i Danmark. Det kan også være, at du har veninder, der bor i andre byer. Det kan altså godt være, at du nogle gange har brug for at rejse ud af Danmark. Som studerende er det meget sjældent, at man har råd til at have en bil. Derfor er der også mange studerende, der benytter sig af offentlig transport. Her skal man huske, at man kan rejse billigere, når man er studerende.

Du kan bruge dit studiekort på nettet

Du kan også bruge dit studiekort til at få rabat forskellige steder på internettet. Du kan f.eks. få adgang til rabatkoder til de populære tøjsider som ASOS og NA-KD. Det er sådan noget som tøj, man ofte har svært ved at råd til, når man er studerende. Så er det jo smart, at der er nogen, der har taget hensyn og lavet rabatkoder.