Luft dig selv og din hund i al slags vejr

Er du den heldige ejer af en hund, så er der allerede tale om kærlighed. Ud over kærlighed og trofasthed, så kan din hun faktisk også have en helbredende effekt. Er du en lille smule nedtrykt, så er det første du tænker på, sikkert ikke at gå en tur med din hund. Men det burde det være.

Frisk luft giver nye tanker

Både du og din hund har rigtigt godt af en god gåtur, også selv om vejret er noget møg. Din hund bliver motioneret og får snuset til alle omgivelser, hvilket også er meget stimulerende. Du får højere til loftet. Frisk luft og det at bevæge sig er en lise for sjælen.

Vejret bør ikke være en undskyldning

Der findes fine walk s seler til din hund, hundefrakker, hundejakker, trøjer og hals varmere, så din hund behøver ikke lide nød, selv om vejret ikke lige er det bedste. For dig selv gælder det samme. I Danmark og hele norden i øvrigt, har vi et omskifteligt vejr, hvilket betyder at vi fra barnsben har lært, at klæde os på efter vejret. Hvis du bruger vejret som undskyldning, så snyder du både dig selv og din hund, for helt gratis velvære, til jer begge to.

Hunde har brug for motion og nye oplevelser

Hvis du virkelig ikke kan komme ud af døren for din egen skyld, så gør det for din hunds skyld. Hunde har brug for daglig motion og for at opleve nye ting, hver eneste dag. Det betyder ikke så meget om det er en stor eller en lille hund, alle hunde har brug for motion og nye oplevelser.

Lav gode vaner for dig og din hund

Hvis du stadig synes det er svært at finde hundesnoren frem og at komme ud af døren, kan du overveje om det er rutinen der halter. Har du ikke før haft for vane at gå på faste tidspunkter, kan det være at det er vejen at gå. Gå en længere tur efter morgenmaden. Gå en kortere efter aftensmaden. Gentag, dag efter dag.