Hvordan kan en penisring forbedre rejsning?

Pikring

Selvom det ikke er blevet bevist, at penisringe forbedrer rejsning for alle, så viser visse studier, at nogle individer mærker, det gavner – hovedårsagen til at bruge en penisring er, at det kan hjælpe mod impotens sammen med andre behandlingstyper. 

En pikring passer rund om roden på penis eller penis og testiklerne, og trykker på området omkring. Dette tryk presser blodårerne, der bærer blod ud i penis og gør sådan, at blodet forlader penis langsommere. 

Hvis du lider af impotens, så kan din krop ikke holde blodet i penis for at holde erigeret lem. En penisring vil fange blodet i penis i længere tid og øger mængden af blod i penis, således man får en hårdere rejsning.  

Hvordan vælger man en penisring?

De grundlæggende ting, som man skal overveje, når man skal købe en penisring er:

  • Materialet det er lavet fra – det er selvfølgelig vigtigt at huske ikke at bruge materialer, som man er allergisk over for eller hvis man har følsom hud. Det kan skabe nogle meget uheldige situationer og din penis kan hæve op i lang tid efter
  • Hvor godt den passer – den rigtige størrelse vil give dig det rette pres på din penis, som du har brug for, selvfølgelig uden at skade din penis. Ideelt set skal du finde en penisring, som man kan justere, således den kommer til at passe din penis perfekt. 

Du kan købe forskellige penisringe i specialiseret butikker på hovedgader eller online, hvis du foretrækker anonymiteten. Det kan være lidt akavet at blive set gå ind i en sexbutik, især hvis man ikke er vant til at færdes sådan nogle steder. Måske er man bekymret for, hvad andre vil tænke om en. Derfor er det perfekt, at man kan bestille en penisring trygt fra sit hjem over sin computer eller tlf. Se mere her. Man kan også få en ring til testiklerne, som fungerer en smule anderledes. 

Sådan bruger du en penisring

Her får du en guide til, hvordan man bruger en penisring alt afhængig af typen:

Penisring:

  • Sørg for at have rejsning først 
  • Glid ringen over din hovedet på din penis 
  • Rul den ned over dit skaft, så den rammer roden (der hvor din penis er forbundet med dit skridt)
  • Den skal være direkte på din hud uden noget hul imellem den og huden
  • Være sikker på, at den bliver på plads, når du har rejsning og du står op
  • Ikke føles for tæt eller ubehagelig 
Bedste pikring

Du kan også prøve at tage et varmt bad inden for at øge blodtilstrømningen til penis. Det kan også være en hjælp at barbere ethvert pubeshår væk, da det kan sidde fast i ringen. Det kan gøre ondt, hvis dette kommer til at ske. Prøv at onaner med en på først før du bruger den under samleje med en kvinde. Det kan du gøre for at blive vant til at bruge den. At stå op eller være ovenpå kan hjælpe, da tyngdekraften vil hive mere blod ned i din penis. Hvis du har besværligheder med at sætte din penisring på, så kan du med fordel bruge noget glidecreme eller vaseline på din penis og testikler og på indersiden af penisringen. Det vil gøre det lettere at få den på. Hvis du har svært ved at få orgasme med ringen på, så tag den af kort inden orgasme. Det kan også øge nydelsen ved sex.