Giv dig selv lidt mere økonomisk overskud med en smartere konto

Har du en af de måneder hvor de pæne sorte tal på kontoen pludselig er helt røde ?

Nogle måneder er værre end andre. Der kan vælte udgifter ned over en, man ikke lige havde set komme. Det kan være der skal nye sommerdæk på bilen, det kan også være du skal have nyt tag på skuret, måske er fryseren også blevet en ovn. Uanset hvad der er med til at vælte dit budget, så kan det være nødvendigt at flytte et par betalinger. Normalt skal du så i banken og tage et lån eller være et sted hvor du må lave et overtræk. Uanset hvad, så betyder det ikke nødvendigvis at det bliver nemmere. 

Du kan dog få en smart konto, hvor du altid kan flytte dine betalinger. Det er lidt som at have en kassekredit ved hånden. Den koster ikke at have, der kommer kun renter på når du bruger den. Den er lavet til onlinehandel og gør at du kan samle alle dine køb i en afbetaling. Alle køb kan samles i en afbetaling, hvilket gør det nemmere og billigere. Du kan såmed købe sko, tøj, værktøj, elektronik, frækt lingeri, legetøj, mad møbler ja endda sexlegetøj på en afbetaling. 

Hvordan skal du så bruge denne type konto når du skal handle ?

Når du skal handle, skal du egentlig gøre som du plejer. Du smider dine varer i kurven som du plejer. Når du så kommer til kassen, så vælger du blot den nye måde at handle på. Her skal du nu vælge den nye måde at betale på. Det betyder at beløbet ikke trækkes på din konto. Den samles i en stor afbetaling på din nye konto, hvor du så kan afgøre hvor hurtig du vil afbetale. Dermed kan du nemt dele dine udgifter ud over flere måneder.