Dildoer med vibrator funktioner

Der findes en helt masse teknik i sexlegetøj som du kan læse mere om på eks. Eroti, hvilket du kan læse meget mere om her på altomteknik.

du kan også se nogle af deres youtube videoer her.

Der findes mange dildoer, som du kan bruge både med og uden vibrator funktion. De fleste dildoer du kan finde, som ikke har en vibrator kan sagtens bruges uden. Du kan blot bruge den som den er til almindelig penetration. Det er der også mange der kan lide at gøre.

På den måde kan man faktisk sige, at en vibrerende dildo er en ting du får som kan to ting. Den kan både lidt af det ene og lidt af det andet. Dermed er du sikret, at du nok skal få en god orgasme ud af det. En ting du skal være opmærksom på når du køber en vibrerende dildo er, at du altid har batterier.

Ligger man der og har lyst til at tilfredsstille sig selv er der ikke noget værre end en dildo uden batterier. For man kan sagtens bruge den pågældende dildo uden batterier. Men har man først sat sig op efter, at man skal få en orgasme der involverer en form for vibrering så er det svært at undvære.

Her må man så på udkig efter batterier i ure og lignende. Det er kritisk og derfor bør man altid sikre sig, at man har batterier lige ved siden af sin vibrerende dildo.

Der er både de dildoer, som har en enkelt hastighed når det kommer til vibrationer, og dem der har flere.

Det er især dem, der kender deres krop rigtig godt, der har brug for flere forskellige funktioner. Det kan være, at der er nogle der har et helt særligt behov når de bruger deres vibrerende dildo en regnvejrsdag. Så kan det være, at de er til den helt langsomme form for vibrationer. Hvis solen derimod skinner udenfor kan det så være, at det er en mere hurtig form for vibrator de skal bruge.

Alt dette er noget man lærer med tiden og man kan ikke lære det uden at bruge en vibrerende dildo. Det er først når man ligger, står eller sidder med den i hånden, at man finder ud af hvad man rent faktisk er til og hvad der fungerer bedst for en. Der er derfor ingen grund til ikke bare at prøve sig frem således, at man ved hvad der fungerer for en.

Der findes mange forskellige typer af dildoer med vibrator funktioner. Der er dem der ligner en penis rigtig meget. De er så naturtro, at man endda kan se blodårer og lignende. Der er helt modsat også dem, der slet ikke er naturtro. De ligner måske et aflangt æg eller en kort stang. Og også farverne kan variere fra de meget naturtro til de helt urealistiske. Hvad man mest er til her er individuelt så man kan mærke lidt efter og så vælge hvad man bedst kan lide.

Fordele ved vibrerende dildo

At købe en vibrerende dildo har rigtig mange fordele. For det første vil de fleste nikke genkendende til, at man får en bedre orgasme, hvis man har en dildo med en vibrator funktion. Vibrationerne går ind og gør noget godt for dem, der ønsker at blive bedre til at få en orgasme. Noget andet man kan være sikker på er også, at man får en hurtigere orgasme, hvis man har en dildo med en vibratorfunktion. For vibrationerne går ind og gør, at man slet og ret kommer hurtigere.

Desuden er det også en fordel, at du faktisk har to dildoer i én. For på den ene side har du en helt almindelig dildo, som du kan bruge med penetration og lignende. På den anden side har du også en dildo du kan bruge som en vibrator. Meget ofte har folk forskellige præferencer, og det er noget, som en vibrerende dildo tager højde for. Der er dermed god grund til at købe en vibrerende dildo, da den kan være med til at gøre, at du nok skal blive skudt godt afsted til stjernerne.

Vælger du at købe en vibrerende dildo på en webshop kan du lige så godt kigge dig lidt rundt omkring. Måske har du tidligere købt en dildo eller fået en anbefalet. Derfor går du målrettet efter den og der går ikke lang tid før den er i kurven. Ikke desto mindre bør du ikke stoppe her. Det kan nemlig sagtens være, at der er andre dildoer der vil være gode for dig.

En af de mange fordele ved vibrerende dildo er, at de er så forskellige. Så man kan sagtens have to forskellige dildoer der kan noget helt forskelligt.

Ulemper ved vibrerende dildo

Ligesom det gælder for alle andre ting i verden er der selvfølgelig også nogle ulemper ved den vibrerende dildo. I forhold til nydelsen og intensiteten af den orgasme du opnår er der dog ikke en finger at sætte på den vibrerende dildo.

Derimod er der visse andre ting, som godt kan vise sig som nogle ulemper. Blandt andet kan det være en ulempe, at du kan løbe tør for batteri. Måske finder du pludseligt ud af, at du ikke har mere batteri tilbage i dildoen.

Hvis det sker på et tidspunkt, hvor du har meget lyst til at tilfredsstille dig selv kan det være meget frustrerende. Det er dog en ulempe, som man nemt kan gøre noget ved. Man kan nemlig blot sørge for, at man altid har tilstrækkeligt med batterier lige ved siden af dildoen. På den måde kan man være sikker på, at man nok skal få det bedste ud af sin dildo.

En anden ulempe er også, at der er visse vibrerende dildo der ikke tåler vand. Hvis der er tale om meget avanceret mekanik og elektronik kan det være, at det slet og ret ikke kan tåle vand. Det er meget ærgerligt, hvis man bedst kan lide at tilfredsstille sig selv i badet.

Ikke desto mindre er det dog noget man nemt kan komme over. Man kan nemlig blot købe to forskellige vibrerende dildo. Der er nemlig nogle, som godt kan tåle vand. Så kan man købe en vibrator til badet og en anden en til soveværelset.

På den måde kan man være sikker på, at man får det bedste ud af det hele. Man kan faktisk have en vibrerende dildo i hvert rum i ens hjem. For når først man har lyst gider man ikke vente.

Ligger man i sofaen og har lyst til at bruge sin vibrerende dildo kan det være frustrerende, at den ligger helt inde i soveværelset. Her kan man blot have den liggende i skuffen i sofabordet. Så er den lige til at finde frem uden problemer. Det vil enhver elske og det vil være skønt for dig der kan lide at tilfredsstille dig selv spontant af og til.

Der findes faktisk også en vibrerende dildo, som er håndfri. Det kan måske lyde for godt til at være sandt, men det er det ikke. Der findes nemlig en dildo med en sugekop og vibrerende funktion. Den sætter du blot fast på væggen eller på gulvet og så kan du ellers lade dig penetrere af den. Luk øjnene imens og forestil dig, at du er sammen med en flot person, som er med til at penetrere dig.