4 tips til en god jul

Vil du gerne have en god jul i år, kan det være en god idé at læse med her, hvor vi kommer med et par solide juletips, der gør din jul til den bedste nogensinde.

1 – Læg en slagplan for hvad du vil nå i december

Til at begynde med kan det være godt at bruge lidt tid på at lægge en plan for, hvad du gerne vil nå i løbet af december måned. Det kan være, at du gerne vil nå at lave din egen juledekoration, at du vil nå at lave hjemmebag, eller at du bare gerne vil nå at pynte lidt op.

Det er helt op til dig at finde ud af, hvor mange ting der skal være i dine planer. Om du vil proppe din kalender med juleting, eller om du bare lige vil sætte en dag eller to af til de ting, du vil nå. Men en slagplan giver dig et godt overblik, som ellers kan være nemt at miste.

2 – Gør noget ud af hverdagen

Så kan det også være en rigtig god idé at gøre noget hyggeligt ud af hverdagen. Det kan være i form af en pakkekalender til dine unger, at åbne julekalender sammen med dem, at se julekalender i tv sammen, eller hvad det nu kan være.

Julen betyder rigtig meget, især for de mindste, og de kan virkelig mærke det, hvis de voksne tager sig tid til at hygge sig i julen sammen med dem.

3 – Hvem holder jul?

Det kan også være godt at få styr på i god tid, hvem der holder selve juleaften. Er det dig, der skal holde den, eller skal I hjem til nogle andre d. 24. december?

Hvis det er dig, der skal holde den, kan det være godt at vide det i god tid, så du har godt med tid til at få købt ind og planlagt alt det, du skal nå på denne dag. Har du endnu ikke fået planlagt, hvor du skal holde jul, eller hvem der skal hjem til dig og holde jul, er det godt at få styr på det hurtigst muligt.

4 – Køb julegaverne i god tid

Sidst, men ikke mindst, kan det være klogt at købe dine julegaver i god tid. På den måde er det hurtigt overstået, og du skal dermed ikke bruge resten af december på at købe julegaver sammen med de tusind andre mennesker, der også er i byen.

Køber du dem fx allerede i november, er de klar og parat til at tage med d. 24. december. Og køber du dem på nettet, slipper du helt for at stå i kø i en eneste butik. Det kan anbefales. Køb evt. et digitalt børneur til ungerne her.