Spil minigolf i Golfskoven i Aarhus

Er du til minigolf, store fadøl og nogle af byens bedste burgere? Så kunne du slå et smut forbi Golfskoven, som har netop alle disse ting og meget mere. Her kan du få et slag minigolf i Aarhus i den store indendørs 3.500 m2 golfskov.

18 hullers bane, fadøl i lange baner og hygge med vennerne er bare nogle af de ting du kan nyde i Golfskoven. Efter 1 time til halvanden, kan du sætte dig ned med vennerne og nyde en af Aarhus’ bedste burgere med fritter. Har du flere timer at gøre godt med, så findes der også Poolball, Dart, Pool, diverse brætspil og meget, meget mere.

Golfskoven vil helt sikkert komme til at overgå din forventninger, og her kan man snildt bruge 3-4 timer med diverse sjove spil. Golfskoven har rammerne til en skøn dag, hvor du kan hygge med gutterne, tøserne eller gamle venner. Prøv de sjove spil og nyd lækker mad og drikke.

Adventure Minigolf

Adventure Minigolf er lidt anderledes end helt almindelig minigolf, da der bliver spillet på en såkaldt “green”, som kan kender fra almindelig Golf. Der er altså ikke diverse forhindringer såsom loop, eller ramper og lignende. Man kan se det lidt som en opgraderet version af minigolf, hvor man kan øve sin putting teknik. Der bruges dog den sædvanlige kølle og golfbold, som man også kender fra Minigolf.

I Golfskoven findes banerne i to variationer, så der også er noget for de mindste, som er lidt nemmere. Der er rigelig mulighed for at konkurrere med sine venner eller familie, og finde ud af, hvem der er den ultimative Adventure Minigolf spiller.

Golfskoven ligger i Højbjerg ikke så langt fra Aarhus og lige ved siden af diverse busforbindelser. Her kan du opleve stemningen og hygge i de sjove spil såsom Adventure Minigolf, Pool, PoolBall, Petanque, Dart, brætspil og meget andet – Kom ud og oplev den fantastiske stemning med vennerne eller familien – Golfskoven er for alle