Studiebyen Aarhus – få de gode fordele med

Når man er studerende i Aarhus, kan det ofte knibe lidt med økonomien. Mange lever af en SU samtidigt med, at de skal have pengene til at løbe rundt med kost og i forhold til lejligheder.

Det kan derfor være en god idé, at vide hvor man kan høste nogle gode økonomiske fordele. De økonomiske fordele kan hentes både i forhold til sjov og ballade, og i den mere seriøse og fremtidssikre afdeling. Se mere her, hvor du kan blive inspireret til gode tilbud, som du kan bruge som studerende i Aarhus.

Sjov og ballade skal der også være plads til på en SU

Det er ikke altid nemt at få pengene til at løbe rundt, når man er på SU. Derfor kan det alligevel godt være tiltrængt med lidt sjov og ballade engang imellem. Når pengene ikke er der til f.eks. at tage ud at spise eller at købe take away og gå i byen, så må man være lidt kreativ.

Det kan man f.eks. være ved at tilmelde sig forskellige konkurrencer for at se, om man er den heldige der vinder lidt nyt. Det kan f.eks. være i form af denne konkurrence “vind i gratis online julekalender”.

Så kan det være, der bliver lidt sjov i december. Via linket finder du mange andre konkurrencer, som du med fordel kan tilmelde dig. Der findes også en række gratis muligheder for sjov og ballade i Aarhus f.eks. ved at tage ind og så stand up i Aarhus.

Man kan også tage en tur i botanisk have, eller spille en omgang brætspil med vennerne. Mulighederne er mange.

Når studielivet er slut, skal der også penge på kontoen

Når studielivet er slut og arbejdslivet eller en tid med ledighed begynder, skal der også være penge på kontoen. Læs mere om forskellige billige a-kasse tilbud, så du kan få penge, når dit studie ophører. Det kan nemlig være en rigtigt god idé at tilmelde sig en a-kasse, så man ikke står uden penge, når studielivet rinder ud.

Der findes forskellige studier, der tilbyder gratis a-kasser under studietiden. Det er imidlertid ikke alle studier, der tilbyder det og uanset, vil man være nødt til at finde en betalende a-kasse, når studielivet ophører. Hvis man er tilmeldt forud for at studielivet slutter, kan man ofte gå på dimittendsats lige efter studiet, så man ikke står uden penge.