Start din nye flirt på chatten

pocket pussy

At stå overfor et andet menneske og snakke om sig selv kan være meget grænseoverskridende. Netop af den grund er der så mange der har svært ved at tage på en date. Dog er der også mange, der løbende bliver bedre til det. De finder nemlig ud af, at det faktisk ikke er så svært når blot man har prøvet det nogle gange. Så en anbefaling man ofte hører er, at man blot skal komme i gang.

Man kan lige så godt kaste sig ud i at prøve at tage på nogle dates for så vil man opleve, at man helt sikkert vil blive bedre til det. Føler man ikke, at man er klar til at tage dette spring endnu kan man dog også gøre noget andet. Man kan nemlig vælge at have en skriftlig kommunikation først.

Har man fysisk eller IRL mødt en person man synes er spændende kan man starte med at chatte og kommunikere ved at skrive til hinanden. Det kan ende med et ene og det andet og pludseligt kan det være, at man er sexpartnere eller partnere for livet.

Find ud af hvordan I fungerer sammen

Der er mange der springer ud i datingverdenen med et eneste mål. For nogle handler det om, at de vil finde en partner for livet. For andre handler det om, at de vil finde en partner for en enkelt aften. For nogle handler det om det mentale, mens det for andre udelukkende er det fysiske.

Det kan dog sjældent betale sig at sige til sig selv, at man kun leder efter den ene ting. For faktisk kan man hurtigt finde ud af, at man ikke kan vide hvad man leder efter før det står foran en. Det kan være, at man møder en person og tager ud og drikker en øl. Snakken går, men det er måske tydeligt, at man faktisk ikke rigtigt har noget til fælles. Heller ikke værdier er noget man deler.

Her kan det dog være, at man har noget andet til fælles. For det kan sagtens være, at man, på trods af de manglende interesser, opfanger nogle seksuelle energier, som gør en nysgerrig. Det kunne tyde på, at man skulle gå hjem sammen og undersøge om ikke man kunne have en fysisk og seksuel interesse i hinanden. Man kan endda tage sin pocket pussy med hvis man mener, at det er en ting, som andre kan lide at bruge. Tag den dog kun frem når du er sikker på, at den anden part også ville synes, at det er sjovt.

Kast dig ud i at gå hjem med en date

Mange er bange for at gå hjem med en person første aften man mødes. Der er mange der sætter regler op for sig selv om, at man først skal gå hjem sammen på tredje eller fjerde date. Det giver ingen mening. For hvis man er tiltrukket af hinanden kan man lige så godt tage hjem sammen. Så kan man overveje om det bliver noget der involverer sexdukker, klik her, eller om det bare er en helt almindelig hyggelig tur i sengen.