Lær at blive klar til at date

Spel sex

Hvis ikke du har nogen partner, kan du måske savne en at dele dit liv med nogle gange. At være i et forhold har både fordele og ulemper, så det er ikke nødvendigvis bedst at være i et forhold, som du godt kan komme til at føle som single. Men det er helt naturligt at have et ønske om at finde en, som du kan dele dit liv med, og alt hvad der ellers hører til at være i et forhold.

Er du klar til at date?

Hvis du har et ønske om at komme ud og date og finde kærligheden, er det vigtigt, at du er klar til det. Hvis du er inde i en periode, hvor du føler dig nede og savner tryghed, er det ikke oplagt at begynde at date der. Du skal gerne føle dig på toppen, selvsikker og helt tilpas i din egen krop, når du begynder at date. Det er på den måde, at du finder frem til den rigtige date.

Lær at være intim med dig selv

Du kan gøre mange forskellige ting for at blive mere sikker i din egen person. Du skal altid være god ved dig selv. En del af det at være sikker i sin egen person, er også at holde af og kende sin krop. Du kan lære dig selv, at du godt kan være intim med dig selv. Du behøver ikke at have en partner for at blive tilfredsstillet. Der findes en hel verden af forskelligt sexlegetøj, som du måske aldrig har overvejet at udforske. Hos Letstalkaboutit kan du læse meget mere om sexlegetøj. Det er godt at vide, hvad der f.eks. er værd at købe.

Vær din egen bedste ven 

Hvis du skal kunne gå selvsikkert ud på datingmarkedet, kræver det, at du ér sikker på dig selv og ikke bare lader som om. Det kan nemlig mærkes, når en person hviler i sig selv. Det er der mange, der finder rigtig tiltrækkende. Du skal huske på, at du altid skal være din egen bedste ven. Hvis du har en tendens til at køre dig selv ned og sige grimme ting til dig selv inde i hovedet, kan du huske på, at du altid skal tale til dig selv, som du ville tale til din bedste ven eller veninde. Du ville aldrig fortælle din veninde, at hun har klaret det dårligt på jobbet, at hun ser grim ud i dag, at hun ikke duer til noget osv.

Begynd til en fritidsinteresse

Det kan lyde underligt, for hvad har en fritidsinteresse egentlig med dating at gøre. Det er godt for alle mennesker at have en hobby. Du får en ting, som du går op i og er god til. Det kan give dig en generelt rigtig god følelse i kroppen, når du har en bestemt ting, som du går op i. Hvis du skal på en date, er det også fedt at have noget at fortælle om, som du er passioneret omkring.