3 trin til at flyve billigt

Elsker du at tage ud at rejse, men har du ikke mange penge at gøre det for, kan det være godt at vide, hvordan du altid kan finde billige flybilletter.

Find pæne termodragter til babyer her.

1 – Valg af flyselskab

For det første kan det være en god idé at kende til de billigste flyselskaber på markedet. Der er jo en del forskellige flyselskaber, men der kan også være stor forskel på deres priser. Så vil du gerne billigt på ferie, kan det være en god idé at vælge at rejse med selskaber som RyanAir, EasyJet eller Norwegian. Det er klart, at disse selskaber også kan være dyre på særlige afgange eller datoer, men langt hen af vejen kan du næsten altid være sikker på at få en flybillet til en meget fordelagtig pris, hvis du vælger at booke dig ind via dem.

2 – Valg af destination

Dernæst handler det jo i den grad også om, hvor du vælger at tage hen. Jo længere væk du skal flyve, desto dyrere er det som regel også. Men det handler i den grad også om valg af lufthavn, som du flyver til. Skal du fx en tur til London, er der jo stor forskel på, om du vælger at flyve til Stansted lufthavn eller Heathrow. Derfor er det altid en god idé at undersøge, om der er en mindre og meget billigere lufthavn i nærheden af den by, du skal til, da det kan give god økonomisk mening at flyve til den i stedet.

Find de billigste termojakker til børn nu.

3 – Valg af dato

Sidst, men ikke mindst, handler det også meget om at finde de rette datoer at rejse på, da der tit kan være stor forskel på prisen fra dag til dag. Om onsdagen kan det koste 899 kroner at flyve, mens det kan koste 3.500 kroner dagen efter. Derfor er det en rigtig god idé at være opmærksom på disse datoer, da du ved at vælge den helt rette dato kan ende med at spare rigtig mange penge på din tur.