De bedste ting konfirmander kan lave i Århus

Skal du snart konfirmeres, eller kender du nogen som snart har deres konfirmationsceremoni? Konfirmationen er for de fleste noget uforglemmeligt som kan give masser af hygge, god opmærksomhed og selvfølgelig forkælelse. At fejre at man er trådt ind i de voksnes rækker er noget helt specielt som skal fejres sammen med vennerne. Måske er det folk fra din klasse, eller gamle venner som du altid har kendt?

Århus er en fantastisk by for konfirmander, og der er mange aktiviteter at vælge imellem.  

Hold din egen Blå mandag sammen med venner i byen

I mange dele af landet arrangeres Blå mandag af ungdomsinstitutioner og lignende, og dette kan gøre det nemt for så mange unge som muligt. Når man er ung kan man dog have lyst til at arrangere og planlægge sine egne ting.

At planlægge sin egen Blå mandag sammen med vennerne kan være noget helt uforglemmeligt, og man kan glæde sig ekstra meget når man selv har fundet de fedeste aktiviteter. Selve ceremonien i kirken og festen med familien kan siges at være halvdelen af konfirmationen, og Blå mandag er den anden halvdel.

Hold den specielle dag i Århus og find de bedste aktiviteter såsom at tage i Tivoli Friheden eller spil minigolf på en af landets bedste baner.

Brug dine konfirmationspenge på ting som varer længe

Der er mange ting som skal falde på plads når det kommer til at planlægge selve konfirmationsfesten. Der er gaver, konfirmationsbidrag, madlavning og invitationer som skal laves.

Efter konfirmationen skal man som konfirmand bestemme sig for hvad man vil bruge sine penge på. Det kan være en rigtig god idé at bruge nogle penge på fantastiske oplevelser, og at investere i nogle ting som varer længe.

Det kan være at du har lyst til at starte din egen konfirmationsblog som kan hjælpe fremtidige konfirmander med at planlægge deres fest?

Start en blog som andre unge kan følge med på

Mange unge får en computer, iPad eller anden form for tablet i gave til deres konfirmation. En god computer kan også være en af de bedste gaver, fordi den kan holde længe når man passer på den.

Computeren kan også bruges til at starte sin egen blog eller lignende. Hvis du vil lave en blog, så find det bedste webhotel som gør det let og billigt for dig at holde bloggen på internettet døgnet rundt.

Konfirmationsgaver kan blive ved med at give i lang tid efter den store dag.