Har du brug for nye dansetrick?

Hvordan har du det, når du danser? Føler du dig energisk, glad og begejstret? Dans er en fantastisk måde at udtrykke sig på og have det sjovt på. Desuden har dans mange fordele, som kan påvirke dit humør og din generelle livskvalitet på en positiv måde. Dans alene eller sammen med andre – uanset hvad er det sundt! Indvirkningen på dit helbred er forskellig, alt efter hvilken type dansestil du dyrker. Hvis du f.eks. laver ballroomdans med alle løft og sving, vil det forbrænde flere kalorier, fordi det kræver mere fysisk bevægelse af begge partnere end langsomme danse, som salsa eller swing. Du bør prøve forskellige typer stilarter hos Diamond Dance, som tilbyder dans i Århus, for at finde ud af hvilken stilart der passer bedst til dine behov.

Dans for din egen skyld

Diamond Dance i Aarhus tilbyder danseundervisning på alle niveauer og i alle stilarter. Kom i gang med at danse, uanset stilart! Du vil opleve, at du føler dig energisk, glad og begejstret, når du laver noget, der får dig til at føle dig godt tilpas. Motion har mange fordele på dit fysiske velbefindende såvel som på dit mentale helbred – det kan reducere stress, øge dit energiniveau, hjælper dig med at sove bedre og forbedrer din livskvalitet.

Få styr på brudevalsen

Er der et bryllup i sigte? Så indbefatter det også, at der skal danses. Ikke kun når festen er godt i gang på dansegulvet, men her refereres det til brudevalsen. Er der styr på den?

Det kan være utrolig svært for nogen at lære det, og selvom det måse nok kan klares hjemme på stuegulvet, foran fjernsynet med Youtube, så bør man gøre sig selv tjeneste, både for dansens skyld, gæsternes skyld, men, ikke mindst, for jeres forholdsskyld. Diamond Dance, som er et yderst populært dansestudie i Århus, kan tale af erfaring, hvad de oplever, når par kommer, og vil lære en klassisk brudevals. Det er den traditionelle dans, man danser som nygifte foran sine gæster. Det kræver nogle grundlæggende trin, og derefter kræver det øvelse, øvelse og atter øvelse.

Deres erfaren danselære, som underviser kommende brudepar, oplever kun positive ting, når hun møder nye par. Parrene kommer med en forventning om, at det bliver tørt og måske en anelse kedeligt, men her tager de grueligt fejl! For det er simpelthen noget af det sjoveste, når de begynder at danse. Der opstår nærmest en magisk gnist, når de står klar, arm i arm, og undervisningen begynder. Men lærer noget nyt om sig selv, men, ikke mindst, om sin partner. Her får en grinet, danset, og man kan risikere at møde et nyt vennepar.

Mange laver også en mere utraditionel brudevals, hvor de udvider dansen med nogen mere moderne dansemooves, hvilket både kan være sjovt til en forveksling, men også for at skabe lidt humor ind over sit bryllup. Det er en individuel smagssag, om man vil køre brudevalsen tradionelt eller utraditionel, der er ingen love indenfor brudevalg. Derfor bør man danse den brudevals, man kan, og som man ønsker. Ikke alle har mod på at give den gas foran alle sine gæster, med fortrolige og før usete bevægelser.